Kupujte S Povjerenjem, Uspješno Iznajmite - Kupnja I Najam Kuće U Alanji

Alanja je jedno od mjesta koje preferiraju oni koji žele na ljetovanje kupnjom ili iznajmljivanjem kuće. Kuća za iznajmljivanje u Alanji nudi ugodan odmor zahvaljujući svojim korisnim površinama kao što su kuhinja, dnevni boravak i bijela tehnika. Možete odabrati kuću iz kompanije Realtor Turkey Estate prije nego što se odlučite za kupnju vikendice i za iznajmljivanje. Možete kupiti kuću i procijeniti je kao investicijsku nekretninu, iznajmiti kupljenu kuću i zaraditi visoku zaradu, a istovremeno imati i iskustvo bez problema u odmoru. Evo šta možete pronaći u kućama koje ćemo vam ponuditi;


U potpunosti odgovaramo na vaše potrebe:


Ljetnikovac se može unajmiti na kraći vremenski period, npr. Tjedno ili sezonski, za duži boravak. Možete dobiti potpune informacije o postojanju predmeta koji bi mogli biti potrebni u kući prema duljini boravka. Pažnja se obraća na dostupnost bijele tehnike koja bi mogla biti potrebna, poput mašine za pranje rublja i kuhinjskog posuđa za dugoročne boravke poput mjesečnog ili sezonskog. Broj kreveta i kupaonica uzima se u obzir i prema broju ljudi koji borave u ljetnikovcu.


Nudimo najprikladniju kuću za vaš proračun:


Iako u popularnim odmaralištima poput Alanye postoji mnogo opcija, neki se kriteriji mogu zadržati fleksibilno kako bi se pronašao ekonomičan ljetnikovac. U gradovima koji se protežu i do mora i do kopna, ljetne kuće u unutrašnjosti mogu biti prednost, kao i primorje. Pomažemo vam da imate priliku za tiši i ekonomičniji odmor odabirom vikendice daleko od mora, posebno na mjestima gdje je gradski prijevoz lak.


Napravite odabir lokacije


Dopustite nam da vam pomognemo u odabiru ljetnikovca u blizini određenih područja poput prirode ili mora, ovisno o svrsi odmora koji želite uzeti. Ako nećete ići privatnim automobilom, ako želite kuću ili dugoročni najam iznajmiti na centralnom mjestu s mjestima prijevoza, dat ćemo vam vaš ključ s najtačnije adrese s informacijama o postojanju takvih mjesta kao što su bazen, mjesta za zabavu, tržnica, ljekarna itd. Osim toga, aerodromski prijevoz iznajmljenog stana vrlo je važan. Alanya ima 2 obližnje zračne luke s opcijama. Međunarodni aerodrom Gazipaşa udaljen je približno 25 kilometara, a Međunarodni aerodrom u Antaliji 125 kilometara.

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...