Za Vas Smo Naveli 10 Najomiljenijih Regija Stranih Turista Na Obali

Hajde, stiglo je posebno vrijeme koje ste čekali. Sada je vrijeme da se odmorite od svih stvari koje vas zanimaju i odahnete. Iako u ovoj bogatoj geografiji nije lako, sve što trebate učiniti je odlučiti gdje ćete ove godine ljetovati za sebe i svoje najmilije. Naveli smo naše najbolje destinacije za odmor kako bismo vam pomogli!

 

 

1- Alanja Glavni grad sreće! Ako govorimo o mjestu koje je prijestolnica turizma, Alanya je najpopularniji okrug ove prijestolnice.

 

Alanya, gdje se turizam najintenzivnije osjeća, prijestolnica je sreće. Alanya, koja nikome ne daje prvo mjesto u anketama o zadovoljstvu, veličanstven je grad poznat cijelom svijetu, u koji se milioni ljudi okupljaju ne samo radi posjeta, već i radi ulaganja u nekretnine.

 

2-Belek znači golf! Belek, koji ima zaista svjetske klase golf terena, ne staje tu. Svojim posjetiteljima nudi restorane u kojima se mogu dobro zabaviti, mogućnosti za kupovinu poput ludih, dugu plažu i moderne hotele.

 

3-Kaş! Svaki okrug Antalije, koji je kutak raja u našoj zemlji, je drugačiji svijet za sebe. Kas je, naravno, jedan od njih. Kaş, koji turiste veseli posebno u kampiranju, poznat je i kao idealno područje za one koji vole ronjenje.

 

4-Bodrum The Hallikarnassos! Ako kažemo da je podrum, koji privlači pažnju domaćih turista, jedno od 7 svjetskih čuda ... Ne propustite priliku vidjeti Mauzolej Halikarnasa, koji je izgrađen u ime kralja Maussollosa, koji je umro godine 377. pne.

 

5-Ayvalık, jedno od 5. najljepših mjesta za odmor, je grad Balıkesir koji je pobjegao prema Egeju. Čim stignete, shvatit ćete da ovo mjesto već svim srcem, dušom i radošću pripada Egejskom moru.

6 Alaçatı koji je nekada bio na čelu samo s jedrenjem na dasci, sada je neizostavna adresa ljetnih praznika.

 

Alaçatı, koji je otprilike 90 km udaljen od Izmira, pozdravlja vas vjetrenjačama koje su usput simbol ovog mjesta.

 

7-Ako je Izmir biser Egejskog mora, Foča je nesumnjivo biser Izmira! Foča je jedna od rijetkih ljepota koja se godinama uspjela zaštititi bez većih oštećenja.

 

8-Fethiye! koje je naslijeđeno od Likijana koji su ovdje gradili bogat život u antičko doba, a zatim do danas, uvijek je često odredište za one koji žele provesti odmor daleko od buke i gužve.

 

9-Bozcaada/Çanakkale! Ako želite prigrliti potpuno drugačiji svijet koji je pročišćen od čitavog svijeta i izoliran od buke, ovaj skriveni raj u kojem su grčki i turski narodi kroz istoriju živjeli u bratstvu pravo je mjesto za vas.

 

10- Kuşadası/Aydın! Šta čovjek zaista može očekivati od ljetovanja ?! More, pijesak, sunce i priroda. Kao rezultat ove formule neizbježno se javlja beskrajan osjećaj mira.

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...