Remek Djelo Koje Mozete Nazvatı Domom. povoljnı Stanovı na Prodaju u Mersınu
Remek Djelo Koje Mozete Nazvatı Domom. povoljnı Stanovı na Prodaju u Mersınu
PRODANO
cijena 65.000 EUR
Stanovi
Mezitli / Mersin
67 m²
2
1 Dnevna Soba
2
500 m
100 km
250 m
3 min

Remek Djelo Koje Mozete Nazvatı Domom. povoljnı Stanovı na Prodaju u Mersınu

cijena 65.000 EUR
Prizemlje
2 Soba
1 Dnevna Soba
2 Kupatilo
67 m²
Ref. br: RT - 2821
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Kupovina nekretnıne u Mersinu novo je poglavlje života. Mersin je primorski grad u jugoistočnom dijelu Turske koji ima mediteranske klimatske karakteristike. Ovaj prelijepi grad okružen je egzotičnim palmama na avenijama, svježim zrakom, blistavim suncem, šarenım cvijećem na ulicama gdje cete imati osećaj kao da ste u filmu. Centar grada prepun je ugodnih kafića u kojima možete uživati ​​u ispijanju kafe dok gledate u azurno more. Ukusni restorani turske i svjetske kuhinje imaju i ukusne jela od ribe. Osim toga, gradska struktura grada vam omogućava da imate nevjerovatno iskustvo življenja. U ovoj zemlji postoje mnoga istorijska mjesta koja treba posjetiti jer je grad bio domaćin mnogih civilizacija kroz historiju. Rajske i paklene vrtače su fascinantne prirodne ljepote u kojima možete uživati ​​kada ih posjetite. U Mersinu postoji mnogo vodopada na kojima možete osjetiti svjež planinski zrak uz šum umirujuće vode.

Ovaj zadivljujući projekat je jedinstvena ponuda za investicionu nekretninu. Iz dana u dan ovaj perspektivni grad privlači pažnju pa nema sumnje da imate kuću u ovom kompleksu. Postoji mnogo vanjskih sadržaja za zabavu sa svojom lijepom porodicom, na primjer sauna, dječje igralište. U vrtu se nalazi prostor za roštilj i sadrvan. Postoji bazen u kojem se možete kupati tokom duge ljetne sezone. Za vašu udobnost tu je i domar, obezbeđenje, sistem kamera, otvoreni parking, agregat. Teniski i košarkaški tereni čekaju kupce ljubitelja sporta. Stanovi za prodaju imaju dvije spavaće sobe jedan dnevni boravak i ima površinu 67 kvadratnih metara. Lokacija stambenog kompleksa je vrlo dobar razlog za kupovinu jer su plaže udaljene samo 500 metara. Udaljenost do trgovačke zone je 250 metara, a autobuska stanica je udaljena tri minute.

Datum završetka izgradnje je jun 2023. Uz učešće od 30% postoji mogućnost placanja ostatka  kroz beskamantne rate u roku od 18 mjeseci. Ne propustite tu isplativu šansu.

Oznake
Ekskluzivno
Fleksibilna Rata
Investicija
Luksuzno
Pogled Na Grad
Pogled Na More
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
Karakteristike
Lift
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Tursko Kupatilo
Vanjski Sadržaji
Bazen
Dječije Igralište
Domar
Generator
Kamelje
Otvoreno Parkiralište
Roštilj
Sauna
Sigurnost
Sistem Kamere
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podıjelıte Ovu Nekretninu
Loading...